Mióta Apus itt hagyott nem csak a fejemben van káosz hanem kb mindenhol az életembe. Próbálom a csend, rend, fegyelem elvéhez tartani magam. Amit annó Kornél is megkövetelt tőlem.

De és mivel mind tudjuk a trónok harca óta, hogy minden ami a de előtt van csak lószar. De nem igazán működik, tehát itt vagyok és rendszertelenül eszem alszom és szarok.
Annyira, hogy lassan képtelen vagyok tükörbe nézni is. És akkor leesett a faszomat! Hisz jó nincs gond az életemben. Úgyértem nekem van a legjobb munkám van mit enni és van hol aludni. Régen csak ennyi volt mikor versenyre készültem és nem is kellett több.

Ezek a feltételek most is adottak!

Mi a fenére várok még? ÁÁÁh szóval mostanában nagyon foglalkoztat a versenyzés gondolata. Talán valami rendszert vinne az életembe, talán nem érezném zavartan ezt a mindent elnyelő káoszt ami most bennem van. Ne értsetek félre most is mosolyogva kelek fel és a világ legszerencsésebb pasiának érzem magam, mert azt csinálom amit szeretek és mert egy ilyen szép szakmát művelhetek és ráadásul a közösség is elismeri az erőfeszítéseimet. Ezért is igyekszem fejlődni újulni stb. Viszont úgy érzem, önzőnek kell lennem. Vissza kell találnom a régi dolgaimhoz akkor talán rendeződik minden káosz ami egyébként tuti, hogy csak a fejemben létezik J

Egyre többet gondolok a versenyzésre úgy, mint egyfajta tiszteletadásra azok előtt akik segítettek a sport karrieremben. Nézzetek rá a Harnos Kristófra szerintetek lenne esélyem ellene? Áhh iszonyat formában van képtelenség lenne legyőzni. Nem is ez a cél, a cél az, hogy megmutassam magamnak, hogy a legnagyobb szarból is fel tudok állni és végig tudom vinni az akaratom.

Például: Pár hete egy volt tanárommal beszélgettem aki egy tündér és én imádom. Meséltem neki, hogy nem vettek fel a főiskolára mert akkor amikor ez lett volna a dolgom lusta geci voltam és szartam az egészbe. Erre ő azt mondja hogy ez azért volt mert ez nem az én utam. Nem az én utam érted? Mi a fasz? Úgy felhúztam magam ezen a mondaton, hogy ti olyat még nem láttatok és nem miatta tényleg nem miatta, egyszerűen csak azért mert a világ nem úgy működik, hogy megmagyarázod. Miért nem az én utam? Tudjátok miért? mert annak idején egy lusta szar voltam aki baszta megcsinálni normális szintre az érettségit és ezért az életem ezt a részét egy az egybe elkúrtam! Azt hiszitek sajnálom? Dehogy csupán csak kb háromszor annyi energiámba kerül míg elérem újra, hogy ép érettségi pontszámmal újra felvegyenek. A lényeg annyi lett volna, hogy a világ úgy működik, hogy az megy amibe rengeteg munkát ölsz.

Ezért foglalkoztat újra a versenyzés. Érezni akarom újra! A munkát a szenvedést a fejlődést a változást. Akarom a rossz és a jó pillanatokat! Akarom az elismerést! Érezni akarom a bukás lehetőségét a megmérettetés erejét. A Stresszt és azt a hangulatot amit az ember a színpadra lépés előtt át él.