SHAWN RHODENT NEMI ERŐSZAKKAL GYANÚSÍTJÁK Olvastam a bodybuilderen. Megpróbálok érdemben hozzászólni a lehető legkorrektebben.

jajj Shawn félmesztelen fényképe Vajon megússza e a börtönt  a mr olimpia?

Na kérem alásan.
Előre bocsátom, hogy nem végeztem túl sok oknyomozást a cikk írása előtt. Mert nem is az volt a célom, hogy megfejtsem az egészet sokkal inkább akarok felelőségről és viselkedésről beszélni. A Sztori a következő: Shawn ellen nemierőszak vád alapján indult eljárás amit egy volt tanítványa indított. 2018 október 12.én egy testépítő versenyző hölggyel egy hotelszobában jártak ahol a vád szerint valamilyen tárgyal történt az erőszak.
Shawn óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Na fasza! Komolyan ez volt az első gondolatom. Szögezzük le már az elején, hogy az erőszak minden formája rossz és elitélendő! Valamint mindenféle szexuális aberrációnak pszichológiai okai vannak.

Na most, hogy túlestünk a kötelező bevezetőn első kérdésem a tisztelt egybegyűltekhez Mi a fasz? most komolyan mégis mi a fasz van ? Nem az a problémám, hogy ezt vagy azt csinálta vagy nem csinálta hanem, hogy egy meglett 44 éves embernek ennyi felelősségtudata van? Komolyan? Milliók rajonganak érte és elérte az álmát és egy perc alatt ilyen faszsággal tönkreteszi? Hát fiam tudtuk mi, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban DE számomra érthetetlen, hogy egy olyan ember aki képes a versenyzés mint fizikai mint pedig mentális állapotában ennyire kiemelkedő eredményt nyújtani annak tényleg így kell elbaszni az életét?
Vizsgáljuk meg a két lehetőséget.

Ami egyébként a következő bejegyzés témája lesz…

Egy beteg perverz állat

Igen vannak olyan esetek amikor az embernek alapból genetikailag elgurult a gyógyszer.
Üdv a klubban! Ez még nem jogosít fel arra, hogy erőszakot kövessen el! A mai világban ezer meg ezer lehetőség van, hogy az ember a vágyait legálisan kiélhesse. Közösségek, szerepjátékok, a jó isten se tudja mennyi minden. tessék használni.

A hölgy ferdít vagy túlkapja

A polkorrektség miatt nézzük meg ezt a változatot is. Ha esetleg a hölgy hazudik és az egész egy hatalmas kamu akkor sem kerülünk ilyen helyzetbe, miért nem ? Mert felnőtt emberként pontosan tudjuk, hogy a tetteinknek következménye van. Pláne akkor ha már nyerünk egy Mr. olimpiát és ebből élünk

Mi van akkor, ha a az ha kölcsönös volt a dolog?


Bár azt mondtam két lehetőséget vizsgálok meg a legvalószínübb esetekből mégsem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy mi van akkor ha csak később durvult el a dolog ami miatt a hölgy rendőrséghez fordult. Tegyük fel, hogy  mind a kettőükbe tomboltak a hormonok (Elvégre két versenyzőről van szó). Amennyiben ez történt úgy a nyomozók feladata ezt a helyzetet megmagyarázni. Hisz az ártatlanság védelmében meg kell említenünk ezt a lehetőséget is. Simán el tudom képzelni, hogy Sawn ezt az esetet teljesen félrekommunikálta (Persze csak a korrektség kedvéért képzelem el simán ) a helyzet akkor is az, hogy nem véletlen ha valaki valamit erőszaknak él meg!

Arról nem is beszélve, hogyan juthat el egy edző tanítvány viszony erre a szintre.

Ami egyébként a következő bejegyzés témája lesz…

Update! FORRÁS: BODY.BUILDER.HU

Nem lehet tehát kizárni, hogy valójában Shawn Rhoden az áldozat, aki a vádlója zsarolni próbált egy talán megalapozatlan feljelentéssel, és most végigviszi a vádat. Rhoden felelőssége az ügyben természetesen jelentős, de a jogrendszernek megfelelően célszerű feltételezni az ártatlanáságát, amíg kétséget kizáróan be nem bizonyosodik a bűnössége.

Forrás:
https://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/magazin/bodybulvar/shawn-rhodent-nemi-eroszakkal-gyanusitjak
https://www.youtube.com/watch?v=dMm19RXMhsM
https://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/hirek/ujabb-reszletek-nemi-eroszak-ugyben-shawn-rhoden-aldozat-lehet