Ezer éve nem írtam. Szóval hisztis post reloaded. 

Fekszem a tv előtt és azon gondolkodom, hogy milyen jó dolgom van. Ma nem volt túl sok dolog ráadásul majdnem elértem a teljes lelki nyugalom állapotát. Amíg át nem kapcsoltam a tv2-re. Ajj gyerekek úgy éreztem magam mint 97-ben a mozgássérült táborba, hogy mi a faszt keresek én itt és mi ez a sok nyomorék? Mielőtt bárki is sértve érezte magát elmondom, hogy arra gondolok, hogy minden család legalább egy tagja le van sérülve.

De miért? hangzik el a hülye kérdés bennem. ugyan már, valaki ezt komolyan gondolja? Gyerekek a versenyzés lényege: Mielőtt elindulunk egy versenyen,rendesen felkészülünk és nem csak azért, mert meg szeretnénk nyerni a versenyt bár ez sem utolsó szempont de azért is, hogy megelőzzük az esetleges sérüléseket amit a verseny alatti hírtelen fizikai terhelés okoz. Senki nem szólt nekik, hogy egy versenyre felkészülni külön feladat?
Senki nem mondta, hogy alapvető bemelegítés esetleg mobilizáló gyakrolatok hiányában meg se próbáljunk hírtelen mozdulatot tenni? Az eszem megáll. Nem nem az a baj, hogy népszerűsítik a mozgást és a sportolást. Nem nem csak egy kattintásvadász hisztis poszt. Úgy érzem főműsoridőben ilyeneket mutogatni sport szempontból szörnyű szakmaiatlan.
Miért is ? Mert a benne szereplők felkészültsége megkérdőjelezhető. Az egyik szereplő pl azt mondta: “Valakinek eltörik a lába, összeforr menjen tovább”. Srácok a sport nem egyenlő a versengéssel oké én aláírom, de a fanatizmus sem egyenlő a hülyeséggel. De mi hiányzik? Hát pont a sport lényege a hozzáállás A sport nem a győzelemről szól, hanem a munkáról és a megmérettetéstől. A győzelem a csúcs a jutalom. 

( Ha nem tudsz csinálni 10 guggolást 10 fekvőtámaszt és 10 jumping jackst akkor valószínűleg az akadálypályán is elvérzel)

És miután elvéreztél és esetleg le is sérültél ezt a nyilvánvalóan edzetlenségből fakadó sérülésed drámai vágóképeken mutogatni? hát nem tudom… 

Na most hogy, kipicsogtam magam. Írok kicsit arról, hogy miért nincs olyan sűrűn poszt.
Nem arról van szó, hogy elfogytak a gondolataim. Aki ismer tudja, hogy mindenről is van véleményem. A tanulás mostanában sok időmet elveszi. Valamit folyamatosan agyalok, hogyan fejleszthetném tovább a blogot vagy hogyan fejezzem ki magam hátha valakit érdekel a véleményem. Valószínüleg a régóta tervezett videóblogot is elkezdem miután rendeződtek az ezzel kapcsolatos dolgok a fejemben. 

Nem akarok senkit megsérteni. Csupán csak gondolkodásra késztetni.