Kocka téma úgyse volt még

Na szóval ma reggel pislogok ki a fejemből és látom hogy a facebooknak új felülete van rá nyomok mondom dikk egy twitter

Kicsit jobban megnézem fasza szóval a minimál lesz a divat.

Aki foglalkozott már ilyet az tudja, hogy jó minimal designt tervezni baszott nehéz.
Olyan arányérzék kell hozzá hogy az ésszel már fel sem fogható.

De miért mondom ezt? 

Az informatikában pláne a webfejlesztésben rengeteg a kontár a képzetlen és a megélhetési informatikus akik mindenhez is értenek. Ezzel most magamra is célzok mert én is ilyen vagyok. Miért? Hát pénzért mi másért!

A probléma alapja, hogy a kkv vállalkozási szektor képzetlen és informatikailag igénytelen. Egy átlagos kkv cégvezető nem szeret informatikusokat foglalkoztatni. Mert nem érti hova megy el a pénze. Mivel az informatika olyan mint a foci, és mindenki kurvára vágja. A szomszéd srác olcsóbban megcsinálja. És a cégek akiknek dolgoznak megelégednek azzal a minőséggel. 

Mit válaszolt a piac?

Azért az informatikában is vannak jó üzletemberek ezért megszületett a SaaS, magyarul szolgáltatott szoftver. A rendszer lényege, hogy szolgáltatásként tekintünk a szoftverre és nem termékként. Azonban mivel a cégeknek folyamatos kiadást jelent, elkezdtek egy olyan minőséget elvárni amit egy it-s egyedül már képtelen volt biztosítani. Ezért mit csináltak? pici havidíjas szolgáltatást nyújtó csoportokba tömörültek. 

Mi a fasz értelme van a cikknek?

Hát mint az egész blognak. ezek az agymenéseim.
Szóval csak annyit akartam, hogy  újra él a miskolczi.hu ami a sajat portfolio oldalam lesz
Full saját kóddal és it-s dolgokkal szóval érdemes lesz néha ránézni.